Simerock&Portion Boys@Bepop

Muutama vuosi sitten ensinmäinen festari, jonka valokuvasin oli Simerock, olen sen jälkeen ollut onnekas pääsemällä kuvaamaan monia muita festivaaleja. Oli todella innostavaa palata takaisin Rovaniemelle valokuvaamaan näitä festivaaleja. Kun yleensäkkin flickr tililläni on lisää valokuvia katseltavaksi.

Simerockin jälkeen en ollut toimettomana, seuraavana viikonloppuna kävin valokuvaamassa Portion Boysten keikkaa Bepopissa, joista on myös valokuvia alla.DSC_2479DSC_2960DSC_3009DSC_3188DSC_3695DSC_7684

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s